Μενού Κλείσιμο

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε χρήσιμους ιστότοπους στους οποίους μπορείτε να πλοηγηθείτε και να βρείτε ό, τι χρειάζεστε. Οι χρήσιμοι ιστότοποι είναι ιστοσελίδες που έχουνε κάποια ποιότητα, έχουνε ποιοτικά και μοναδικά άρθρα και υψηλό domain authority για τις μηχανές αναζήτησης.

Στις μηχανές αναζήτησης προσμετρούνται όλοι οι σύνδεσμοι που δείχνουν προς ένα site με βάση πόσο σημαντικά και σχετικά με το περιεχόμενο της σελίδας είναι. Στις μηχανές αναζήτησης τα αμφίδρομα backlinks έχουν μικρότερη αξία ωστόσο, δίνουν αξία στις ιστοσελίδες που δείχνουν και τις αναβαθμίζουν. Κάντε στις παρακάτω ιστοσελίδες για να μάθετε γιατί αυτές οι σελίδες αξίζουν την προσοχή σας.

Η κατάταξη της ιστοσελίδας σας στη Google (SEO) επηρεάζεται από τον αριθμό των domain name και των ιστοσελίδων που συνδέονται με την δική σας ιστοσελίδα κάτι που λίγοι το λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους. Όσο μεγαλύτερος είναι αυτός ο αριθμός τόσο καλύτερα για τη δική σας ιστοσελίδα αφού θα ανέβει στα αποτελέσματα αναζήτησης και θα έχει μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα από τις ανταγωνιστικές ιστοσελίδες.

Στα domain names μετράνε περισσότερο αυτά που έχουνε υψηλό domain authority. Τέτοιου είδους domain names είναι αυτά των Πανεπιστημίων σε καταλήξεις .ac.uk, .edu, οι κυβερνητικοί φορείς σε καταλήξεις .gov, gov.gr και όλες οι ιστοσελίδες που λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από τη Google.

Γενικά ο κανόνας είναι να αποκτάμε μονόδρομους συνδέσμους και να αποφεύγουμε τα linkwheels δηλαδή τη δημιουργία backlinks για τη βασική ιστοσελίδα και όλα αυτά τα παράξενα σχήματα συνδέσμων που θυμίζουν πιο πολύ spam, παρά ότι έχουνε δημιουργηθεί με φυσικό τρόπο και με το ανθρώπινο χέρι.

Ωστόσο, έχει αποδειχθεί πως και τα linkwheels και οι τεχνητοί σύνδεσμοι έχουν σχετική απόδοση, μικρή όμως και έχουν και κάποιο ρίσκο για την ιστοσελίδα μας.

Σκοπός της ανταλλαγής συνδέσμων είναι να αυξηθούν τα backlinks και να δημιουργήσει συνδέσμους εντός του κυρίως κειμένου της ιστοσελίδας που είναι φτιαγμένοι με το χέρι και με φυσικό και όχι τεχνητό τρόπο.

Σε καμία περίπτωση η ανταλλαγή συνδέσμων δεν έχει σκοπό να δημιουργήσει link farms ή να εξαπατήσει τις μηχανές αναζήτησης.

Δείτε παρακάτω χρήσιμους ιστότοπους:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares
Call Now Button