Μενού Κλείσιμο

5 συχνές ερωτήσεις για τις χημικές τουαλέτες

5 συχνές ερωτήσεις για τις χημικές τουαλέτες

Οι χημικές τουαλέτες είναι ένας είδος όπως κανένα άλλο. Έχουν τους δικούς τους περίεργους και υπέροχους τρόπους απόρριψης αποβλήτων. Και, είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτοί οι τρόποι είναι σχετικά απλοί. Μπορεί να φαίνεται σαν ένα μυστήριο για τους περισσότερους, αλλά οι χημικές τουαλέτες προσφέρουν ένα απλό και άμεσο σύστημα διαχείρισης αποβλήτων.

Κάνετε την ανάγκη σας και μετά πιέζετε ένα κουμπί και όλα είναι εκτός θέασης και εκτός σκέψης. Τι γίνεται όμως με τις φορητές χημικές τουαλέτες; Πού πάνε τα πάντα όταν ξεπλένετε; Και γιατί δεν μυρίζουν;

Οι χημικές τουαλέτες είναι θαυμαστά μυστήρια για τους περισσότερους ανθρώπους και σίγουρα υπάρχουν πολλοί που θέλουν να τις ανακαλύψουν. Στην εταιρεία μας Χημικές Τουαλέτες Χανιά απαντάμε καθημερινά σε πολλά ερωτήματα σας σχετικά με τη χρήση των χημικών τουαλετών και με τη βοήθεια της ομάδας των επαγγελματιών μας σας παρουσιάζουμε τις 5 ποιο συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε από τους πελάτες μας.

Από τι υλικά είναι κατασκευασμένες οι χημικές τουαλέτες;

Οι τυποποιημένες χημικές τουαλέτες κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας εξαρτήματα από πλαστικό πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας (HDPE) και αλουμίνιο. Μερικά μικρά εξαρτήματα όπως ελατήρια και συνδετήρες είναι κατασκευασμένα από ατσάλι. Οι ράγες για τη στήριξη της πόρτας πάνω από το έδαφος μπορούν να κατασκευαστούν από ξύλο ή πλαστικό. Αυτό καθιστά τη χημική τουαλέτα πολύ ελαφριά και εύκολη στη μεταφορά και τοποθέτηση.

Τι χαρακτηριστικά έχουν οι χημικές τουαλέτες;

Οι χημικές τουαλέτες έχουν σχεδιαστεί για να χωρούν πολλά πράγματα σε έναν μικρό χώρο. Αυτό περιλαμβάνει αντιολισθητικό δάπεδο, ημιδιαφανή οροφή, αεραγωγούς, πόρτες με αυτόματο κλείσιμο με κλειδαριές, δείκτες προστασίας προσωπικών δεδομένων / πληρότητας και καμπύλο κάθισμα με καπάκι. Μερικές, αλλά όχι όλα, χημικές τουαλέτες έχουν επίσης ένα ουροποιητικό δοχείο εκτός από το τυπικό κάθισμα τουαλέτας.

Οι εσωτερικές διαστάσεις είναι συνήθως τουλάχιστον 100 -110 εκ. επί  100 -110 εκ. η βάση και 200 -220 εκ. το ύψος.  Η εργονομία και το βάρος της χημικής τουαλέτας θα πρέπει να επιτρέπουν την εύκολη μετακίνησή της και ο όγκος της θα πρέπει να επιτρέπει την άνετη τοποθέτησή της σε οποιαδήποτε από τις καθορισμένες περιοχές επιθυμεί ο πελάτης.

Θα πρέπει να υπάρχει δυνατότητα πλυσίματος χεριών μέσω ενσωματωμένου συστήματος παροχής καθαρού νερού και υγρού σαπουνιού ή σύστημα απολύμανσης χεριών. Το νερό που θα χρησιμοποιείται για το πλύσιμο των χεριών πρέπει να περιέχει απολυμαντικό ώστε να εξασφαλίζεται η εξουδετέρωση των μικροβίων. Θα πρέπει επίσης να παρέχονται χάρτινες πετσέτες.

Ποιοι είναι οι τύποι στις χημικές τουαλέτες;

Υπάρχουν πολλοί τύποι χημικών τουαλετών προς ενοικίαση. Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τις φορητές χημικές τουαλέτες  μόνο σε χώρο εργοταξίων. Με μια οικονομική τιμή, μια τυπική χημική τουαλέτα που να πληρεί τις βασικές απαιτήσεις για τους χώρους εργασίας είναι η ιδανική λύση. Μπορεί να συνοδεύονται από σταθμούς πλυσίματος χεριών ή νεροχύτες, ανάλογα με το μοντέλο και άλλα βοηθητικά εξαρτήματα.

Φυσικά οι χημικές τουαλέτες δεν μπορούν να είναι αποκλειστικά για τα εργοτάξια και τις βιομηχανίες. Υπάρχουν επίσης μοντέλα υψηλών προδιαγραφών που είναι ιδανικά για εκδηλώσεις όπως πάρτι, εκθέσεις, υπαίθριους γάμους, μουσικές συναυλίες, αγωνιστικές δραστηριότητες και άλλα.

Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε πολυτελή ρυμουλκούμενες χημικές τουαλέτες αν θέλετε να παρέχετε περισσότερο χώρο και ανέσεις, όπως πάγκους, νεροχύτες και μονάδες στεγνώματος χεριών στους καλεσμένους σας. Αυτές είναι ιδανικές για γάμους και άλλες ειδικές εκδηλώσεις, αλλά είναι χρήσιμα και για άλλες καταστάσεις.

Το να έχετε μια χημική τουαλέτα μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για την επόμενη εκδήλωσή σας. Έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη και είναι κατάλληλες για πολυτελή πάρτι και ιδιωτικές εκδηλώσεις. Αυτός ο τύπος προσφέρει περισσότερες δυνατότητες από μια τυπική ρυμουλκούμενη χημική τουαλέτα, συμπεριλαμβανομένων πραγμάτων όπως νεροχύτες και καθρέφτες αντλιών ποδιών.

Διατίθενται ενοικιάσεις για να φιλοξενήσουν αναπηρικά αμαξίδια και αυτές οι μονάδες προσφέρουν επιπλέον χώρο για άτομα που φροντίζουν παιδιά, ηλικιωμένα άτομα που μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χώρο και νύφες σε νυφικά! Για ειδικές εκδηλώσεις, οι ρυμουλκούμενες χημικές τουαλέτες είναι η σωστή επιλογή σας καθώς προσφέρουν άφθονο χώρο, άνεση και ευκολία για τους επισκέπτες σας. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό ατόμων.

Εάν είναι διαθέσιμες στο χώρο της εκδήλωσης υδραυλικές εγκαταστάσεις, οι χημικές τουαλέτες μπορούν να εξοπλιστούν με νεροχύτες τρεχούμενου νερού και τουαλέτες έκπλυσης, παρέχοντας μια μοναδική εμπειρία παρόμοια με οποιαδήποτε εσωτερική τουαλέτα σπιτιού ή ξενοδοχείου.

5 συχνές ερωτήσεις για τις χημικές τουαλέτες

Πόσο συχνά εκκενώνονταν οι φορητές χημικές τουαλέτες;

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι φορητές χημικές τουαλέτες πρέπει να καθαρίζονται και να αδειάζονται τακτικά. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας Χημικές Τουαλέτες Χανιά θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι οι μονάδες σας συντηρούνται τακτικά ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων στο χώρο σας, το χρονικό διάστημα που τοποθετείται και άλλους παράγοντες ανάλογα με την περίπτωσή σας. Οι περισσότερες μακροπρόθεσμες μονάδες εξυπηρετούνται εβδομαδιαίως, εκτός εάν έχουν γίνει ρυθμίσεις για πιο συχνό καθαρισμό.

Τι είναι το μπλε υγρό που χρησιμοποιείται στις χημικές τουαλέτες;

Το μυστικό για την αποϋλοποίηση της μυρωδιάς στις χημικές τουαλέτες είναι στο μπλε υγρό. Όταν ξεπλένετε μια χημική τουαλέτα, αρχικά παίρνετε ένα μείγμα νερού και χημικών ουσιών, αλλά με την πάροδο του χρόνου τα απόβλητα στο δοχείο συγκράτησης αρχίζουν επίσης να ανακυκλοφορούν με κάθε έκπλυση.

Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται αρκετά άσχημο, το μπλε υγρό έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διασπάσει τα απορρίμματα στη δεξαμενή συγκράτησης και να διατηρήσει τη χημική τουαλέτα φρέσκια για έως και 14 ημέρες. Παλαιότερα, χημικές ουσίες όπως η φορμαλδεΰδη και η χλωρίνη χρησιμοποιήθηκαν για να αποστειρωθούν και να βοηθήσουν στην εξουδετέρωση της δυσοσμίας, αλλά τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πολύ από τότε και δεν τα χρησιμοποιούμε πλέον στις φορητές χημικές τουαλέτες.

Βάζοντας το σε απλούς και κατανοητούς όρους, το μπλε υγρό τρώει κυριολεκτικά τις κακές μυρωδιές χάρη στα βιοκτόνα του που καταστρέφουν τα βακτήρια που είναι υπεύθυνα για τη μυρωδιά. Άλλα συστατικά περιλαμβάνουν μπλε βαφή, άρωμα και γαλακτωματοποιητή για να διατηρούνται τα πάντα καλά αναμεμειγμένα. Και όχι η μπλε βαφή δεν θα σας λεκιάσει αν είστε αρκετά ατυχής!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares
Call Now Button